In Productie

Wishful Thinking, een korte film geregisseerd door Dennis Nap

Het hart van de oude Walter geeft het op, maar zijn hartenwens komt uit.

De premiere wordt verwacht in April 2017, de film wordt mede mogelijk gemaakt door het Amsterdams fonds voor de kunsten en met de medewerking van het Metropole Orkest.

De premiere is reeds geweest op 4 november 2017. Ondertussen is de film al  op bijna 30 festivals getoond en heeft verschillende prijzen gewonnen over de gehele wereld.

Camping McKinley, een documentaire gemaakt door Dennis Nap en Meindert Koelink

Basiskamp van Denali (Mount-McKinley in Alaska) wordt met haar 2194 meter hoge ligging ook wel de hoogste camping van de wereld genoemd. Misschien is het dat niet, maar door de grote diversiteit aan amateur-klimmers die deze berg willen beklimmen, wordt toch gesproken van de hoogste camping. wij willen over deze ‘camping’ een documentaire gaan maken. Wie zijn deze mensen, en waarom willen zij naar boven?

Mama’s Boys, een korte film geregisseerd door Dennis Nap

De film speelt zich af tegen het einde van WOII, Brad een Amerikaanse parachutist verliest na een crash zijn geheugen en weet niet wat er zich om hem heen afspeelt. Aan de oorlog tot zover heeft hij geen herinnering. Brad ontmoet in zijn verwarring een Duitse SS’er, Deze is volledig oorlogsmoe na al die doden die hij gezien heeft. De twee verbroederen en er lijkt iets moois te gebeuren…

De film is in post-productie, waarbij hij nu in de fase van het maken van special effects is en verdere afwerking.