In Productie

Voor de Veranderingeen korte film geschreven door Linda de Veer en geregisseerd Dennis Nap

Een dochter ondergaat onder dwang van haar ouders verschillende homogenezingen op Bonaire. Door een collega vindt ze de kracht om de kerk en de gemeenschap te trotseren en uiteindelijk zichzelf te zijn.

We hebben van het Nederlands Filmfonds een Ontwikkeling Startsubsidie gekregen, om het script verder uit te werken.

DE STREEK, DE MUZE EN DE JALOEZIE, Feature film gebaseerd op het boek ‘Op Slot’ van J. Bernlef. Geschreven door Linda de Veer en geregisseerd door Dennis Nap.

Een fotograaf uit Bonaire en een kunstschilder uit Curaçao, zijn al vanaf kind vrienden met elkaar, als op oude leeftijd de kunstschilder komt te overlijden wordt de fotograaf gevraagd om zijn oeuvre te fotograferen voor een catalogus. Door het bekijken bestuderen van de schilderijen komt de fotograaf achter een duister geheim.

Film is in schrijf fase.

Ri, who will be king, Fantasy film geschreven door Shane Redondo en geregisseerd door Dennis Nap.

Twee broers vechten om de eer en nalatenschap van hun vader de koning.

Film is in productie en al gedeeltelijk opgenomen.

Mr & Mrseen korte film geschreven door Linda de Veer en geregisseerd door Dennis Nap

Tijdens een date vertelt een gepensioneerde weduwnaar dat hij met hiv is geïnfecteerd, maar dat het niet overdraagbaar is. Als de vrouw blijft geloven dat er gevaar voor besmetting is, stelt hij alles in het werk om dit stigma te doorbreken.

Low-Budget project in pre-productie

Deadground, Feature film naar een idee van Meindert Koelink en Dennis Nap, geschreven door Dennis Nap en Linda de Veer. 

De wurging van een engelachtige vrouw zorgt voor veel vragen bij de in vertwijfeling achter gelaten vrienden, wie heeft het gedaan, wie is ertoe in staat en wat doet het idee met je, dat je het gedaan kan hebben.

Film bevindt zich nog in het schrijfproces.

Wishful Thinking, een korte film geschreven, geproduceerd en geregisseerd door Dennis Nap

Het hart van de oude Walter geeft het op, maar zijn hartenwens komt uit.

De premiere wordt verwacht in April 2017, de film wordt mede mogelijk gemaakt door het Amsterdams fonds voor de kunsten en met de medewerking van het Metropole Orkest.

De premiere is reeds geweest op 4 november 2017. Ondertussen is de film al  op bijna 30 festivals getoond en heeft verschillende prijzen gewonnen over de gehele wereld.

Camping McKinley, een documentaire gemaakt door Dennis Nap en Meindert Koelink

Basiskamp van Denali (Mount-McKinley in Alaska) wordt met haar 2194 meter hoge ligging ook wel de hoogste camping van de wereld genoemd. Misschien is het dat niet, maar door de grote diversiteit aan amateur-klimmers die deze berg willen beklimmen, wordt toch gesproken van de hoogste camping. wij willen over deze ‘camping’ een documentaire gaan maken. Wie zijn deze mensen, en waarom willen zij naar boven?

Mama’s Boys, een korte film geschreven, geproduceerd en geregisseerd door Dennis Nap

De film speelt zich af tegen het einde van WOII, Brad een Amerikaanse parachutist verliest na een crash zijn geheugen en weet niet wat er zich om hem heen afspeelt. Aan de oorlog tot zover heeft hij geen herinnering. Brad ontmoet in zijn verwarring een Duitse SS’er, Deze is volledig oorlogsmoe na al die doden die hij gezien heeft. De twee verbroederen en er lijkt iets moois te gebeuren…

De film is in post-productie, waarbij hij nu in de fase van het maken van special effects is en verdere afwerking.